0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: 100 Kategorija:

Bioemsan gel za prhanje, 200ml

Na zalogi

25,80

Šifra: 100 Kategorija:

Naravni užitek tuširanja
Bioemsan gel za prhanje naredi iz tuširanja čisti užitek za vašo kožo in dneva v nov dan izboljšuje kopanje. Začutite rezultate.

Naravna nega za kožo , očiščena globoko v pore:
Očarljiv prijeten vonj sandalovine in palisandra v kombinaciji s tropskim jasminom in cvetom ylang-ylanga ustvarja pri tuširanju prijetne občutke, ki ostanejo na koži še dolgo po uporabi. Blagi, naravni penilci nežno in varno čistijo kožo. Aloe vera zadržuje vlago, jojobino in zlata vreden užitek ostalih olj pa neguje kožo že med tuširanjem.

Enostaven za uporabo:
Nanesite na kožo kadarkoli med prhanjem in sperite s čisto vodo.
Zaradi svežosti izdelek ni na zalogi ,na željo in na osnovi plačanega predračuna naročilo realiziramo v parih dneh.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.