Šifra: 100 Kategorija:

Bioemsan gel za prhanje, 200ml

Na zalogi

25,80

Šifra: 100 Kategorija:

Naravni užitek tuširanja
Bioemsan gel za prhanje naredi iz tuširanja čisti užitek za vašo kožo in dneva v nov dan izboljšuje kopanje. Začutite rezultate.

Naravna nega za kožo , očiščena globoko v pore:
Očarljiv prijeten vonj sandalovine in palisandra v kombinaciji s tropskim jasminom in cvetom ylang-ylanga ustvarja pri tuširanju prijetne občutke, ki ostanejo na koži še dolgo po uporabi. Blagi, naravni penilci nežno in varno čistijo kožo. Aloe vera zadržuje vlago, jojobino in zlata vreden užitek ostalih olj pa neguje kožo že med tuširanjem.

Enostaven za uporabo:
Nanesite na kožo kadarkoli med prhanjem in sperite s čisto vodo.
Zaradi svežosti izdelek ni na zalogi ,na željo in na osnovi plačanega predračuna naročilo realiziramo v parih dneh.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. Višina donacije ni pomembna. Začutili boste na kakšen način in v kakšni višini nas lahko podprete. Možnih je več vrst donacij.

Vsem donatorjem se bomo javno zahvalili, v kolikor boste to želeli. Vsa donacijska sredstva bodo transparentno porabljena in prikazana za kaj so bila namenjena. O tem boste donatorji tudi obveščeni. V naprej iskrena hvala.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Hvala za izkazano željo po pridružitvi projektu. V kratkem vas bomo kontaktirali in se pogovorili na kakšen način lahko skupaj delujemo v višje dobro.