Šifra: 101 Kategorija:

Bioemsan šampon za lase Pur, 200 ml

Na zalogi

23,80

Šifra: 101 Kategorija:

Bioemsan Shampoo Pur je bil posebej razvit za zelo občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam. Zato vsebuje le izvrstne sestavine in ne vsebuje eteričnih olj, da ne bi dodatno obremenila kože. Čisti sok aloe vere zagotavlja dragoceno vlago in podpira naravno regeneracijo lasišča in las. Nežno peneče pralne snovi lase še posebej nežno očistijo, ne da bi jih izsušile.

Priporočilo za uporabo:

Šamponi bioemsan se penijo manj kot običajni šamponi z enakim učinkom že pri prvem pranju. Drugič nastane mehka pena tudi pri nizkem odmerku. Naši šamponi so zelo koncentrirani. Priporočamo, da za vsako umivanje las zmešajte majhno količino šampona z dva do trikratno količino vode in nanesite na mokre lase. Za optimalen učinek pustite šampon delovati kratek čas in nato dobro sperite. Šampon je zelo učinkovit.

Sestava:

AQUA (revitalizirana voda in Manju), SOK LISTOV ALOE BARBADENSIS* (sok aloe vere), COCO GLUCOSIDE (sladkorna površinsko aktivna snov), NATRIJ KOKOIL GLUTAMAT (rastlinska površinsko aktivna snov), CITRONA KISLINA (citronska kislina), KSANTAN GUMI  (naravni gost). PROTEIN (pšenične beljakovine), ALKOHOL (organski alkohol), MARIS SAL (manjujska morska sol), zeliščni izvlečki: IZVLEČEK LISTOV ROSMARINUS OFFICINALIS* (rožmarin), IZVLEČEK LISTOV/KORENINE URTICA DIOICA (korenina in listi koprive), SALVIA OFFICINALIS (IZVLEČEK LISTOV LISTOV ROSMARINUS OFFICINALIS) žajbelj), IZVLEČEK LISTOV GINKGO BILOBA (listi ginka), IZVLEČEK KORENINE ARCTIUM LAPPA (koren repinca), IZVLEČEK LISTOV CYMBOPOGON SCHOENANTHUS (limonska trava), IZVLEČEK LISTOV PRESLICE, POTAS SORBATESI. Konzervirano s kalijevim sorbatom.

* iz kontrolirane ekološke pridelave

VEGANSKI PRODUKT

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.