Šifra: 96 Kategorija:

Bioemsan vlažilna krema, 70 ml

Na zalogi

46,60

Šifra: 96 Kategorija:

Naravna vlažilna krema za razdraženo kožo. Aktivira funkcije kože.

Bioemsan vlažilna krema je idealna dnevna in nočna krema za mlado in mastno kožo in je primerna tudi kot lahkotna poletna krema za normalno kot tudi suho kožo. Seveda z njo aktivirate svojo auro.
Enostavna za uporabo:
Preprosto jo nanesete na kožo in pustite, da se vpije, vsako jutro in zvečer po umivanju obraza.

Sestava:

Moč pozitivnih mikrobov krepi prednosti teh dodanih sestavin: hialuronska kislina, gel aloe vere, voda iz cvetov pomaranče in korenina irisa vlažijo kožo; karitejevo maslo in olje badlja negujeta in ščitita, pongamol ščiti pred poškodbami sonca; Manju, zeliščni izvlečki, keramični prah, koralni kalcij in morska sol Manju aktivirajo kožne funkcije in poskrbijo za zdrav kislinski plašč na koži; izvlečki sivke in kamilice pomirjajo kožo.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.