0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.

Posest

Kako se je vse skupaj začelo?

Lokacija

Posest leži v prelepem kraju Pišece. Pišece so vas v Bizeljskem gričevju v Občini Brežice. Kraj je središče Krajevne skupnosti Pišece in Župnije Pišece. Gručasta središčna vas v severnem delu Bizeljskega gričevja leži na južnem prisojnem vznožju gozdnate Orlice. Podnebje je milo in sončno, tako da sadje in poljski pridelki dozorijo vsaj dva tedna prej kot drugje.

Obseg

Posest obsega 6Ha površine in v obsegu meri kar 1,5 km.

Urejanje in postavitev

Po nakupu v začetku leta 2018 smo začeli z intenzivnim čiščenjem terena oziroma zemlje, saj je bila posest več kot 20 let v zaraščanju. Čiščenje je trajalo dobrih 6 mesecev intenzivnega dela. Celotno posest smo tudi ogradili in jo tako zaščitili pred divjimi živalmi.

Posadili smo preko 1200 sadnih dreves, postavili 1500 m2 rastlinjakov, uredili in očistili vodotoke, pripravili zajetje vode za zalivanje in pa kopališče s pomoli. Sem smo nato naselili ovce in koze, ki so v veliko pomoč pri čiščenju brežin.

Na spodnjih fotografijah si oglejte zanimiv proces čiščenja in urejanja posesti.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.