Vizija

Imeti vizijo, pomeni videti nevidno.

Naša vizija je enostavna. Preprosto življenje, visoko razmišljanje. Vendar, kako to doseči v tem svetu materialnega napredka? »Vse« imamo na voljo, pa smo vseeno nesrečni, v strahu, depresiji, z veliko neodgovorjenimi vprašanji. Rešitev je delo na sebi, duhovna rast in napredek.

Vidimo svetlobo. Vidimo, kako ljudje živijo povezano z naravo, kako si pridelujejo svojo hrano, vidimo lepe medsebojne odnose, vidimo življenje globokega duhovnega znanja, zaupanja in razumevanja.

Kako lahko to vidimo? Ker delujemo v to smer in vedno več ljudi se pridružuje. Korak za korakom se vizija uresničuje. Konkretno na posesti v Pišecah smo začeli z delom štiri leta nazaj. Vizija pa je bila v naših glavah desetletja. Ogromno stvari smo že naredili v tem času.

Pripravljamo prostor, kjer bo možno živeti, se učiti, zdraviti in napredovati na več področjih. Prostor za počitnice, delavnice, dopust. Prostor, kjer se boste lahko povezali z ljudmi, živalmi, naravo, s samim seboj in najbolj pomembno, s samim Vsevišnjim.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. Višina donacije ni pomembna. Začutili boste na kakšen način in v kakšni višini nas lahko podprete. Možnih je več vrst donacij.

Vsem donatorjem se bomo javno zahvalili, v kolikor boste to želeli. Vsa donacijska sredstva bodo transparentno porabljena in prikazana za kaj so bila namenjena. O tem boste donatorji tudi obveščeni. V naprej iskrena hvala.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Hvala za izkazano željo po pridružitvi projektu. V kratkem vas bomo kontaktirali in se pogovorili na kakšen način lahko skupaj delujemo v višje dobro.