0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.

Vizija

Imeti vizijo, pomeni videti nevidno.

Naša vizija je enostavna. Preprosto življenje, visoko razmišljanje. Vendar, kako to doseči v tem svetu materialnega napredka? »Vse« imamo na voljo, pa smo vseeno nesrečni, v strahu, depresiji, z veliko neodgovorjenimi vprašanji. Rešitev je delo na sebi, duhovna rast in napredek.

Vidimo svetlobo. Vidimo, kako ljudje živijo povezano z naravo, kako si pridelujejo svojo hrano, vidimo lepe medsebojne odnose, vidimo življenje globokega duhovnega znanja, zaupanja in razumevanja.

Kako lahko to vidimo? Ker delujemo v to smer in vedno več ljudi se pridružuje. Korak za korakom se vizija uresničuje. Konkretno na posesti v Pišecah smo začeli z delom štiri leta nazaj. Vizija pa je bila v naših glavah desetletja. Ogromno stvari smo že naredili v tem času.

Pripravljamo prostor, kjer bo možno živeti, se učiti, zdraviti in napredovati na več področjih. Prostor za počitnice, delavnice, dopust. Prostor, kjer se boste lahko povezali z ljudmi, živalmi, naravo, s samim seboj in najbolj pomembno, s samim Vsevišnjim.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.