DOSTAVA POŠILJK IN VRAČILA

DOSTAVA

Paketi se običajno pošiljajo v 1 do 5 dni po prejemu plačila preko Pošte Slovenije s sledenjem in oddajo brez podpisa. Če imate raje dostavo s strani Pošte z zahtevanim podpisom, se zaračunajo dodatni stroški, zato se pred izbiro tega načina obrnite na nas. Ne glede na izbiro pošiljke vam bomo priskrbeli povezavo za sledenje vašega paketa na spletu.

Stroški vključujejo stroške pošiljanja in pakiranja ter stroške poštnine. Pristojbine za ravnanje so fiksne, medtem ko se prevoznine razlikujejo glede na skupno težo pošiljke. Svetujemo vam, da svoje izdelke razvrstite v enem vrstnem redu. Dveh ločenih naročil ne moremo razvrstiti ločeno in za vsako od njih veljajo pristojbine za pošiljanje. Vaš paket bomo poslali na lastno odgovornost, vendar smo posebej pozorni na zaščito krhkih predmetov.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. Višina donacije ni pomembna. Začutili boste na kakšen način in v kakšni višini nas lahko podprete. Možnih je več vrst donacij.

Vsem donatorjem se bomo javno zahvalili, v kolikor boste to želeli. Vsa donacijska sredstva bodo transparentno porabljena in prikazana za kaj so bila namenjena. O tem boste donatorji tudi obveščeni. V naprej iskrena hvala.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Hvala za izkazano željo po pridružitvi projektu. V kratkem vas bomo kontaktirali in se pogovorili na kakšen način lahko skupaj delujemo v višje dobro.