0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.

DOSTAVA POŠILJK IN VRAČILA

DOSTAVA

Paketi se običajno pošiljajo v 1 do 5 dni po prejemu plačila preko Pošte Slovenije s sledenjem in oddajo brez podpisa. Če imate raje dostavo s strani Pošte z zahtevanim podpisom, se zaračunajo dodatni stroški, zato se pred izbiro tega načina obrnite na nas. Ne glede na izbiro pošiljke vam bomo priskrbeli povezavo za sledenje vašega paketa na spletu.

Stroški vključujejo stroške pošiljanja in pakiranja ter stroške poštnine. Pristojbine za ravnanje so fiksne, medtem ko se prevoznine razlikujejo glede na skupno težo pošiljke. Svetujemo vam, da svoje izdelke razvrstite v enem vrstnem redu. Dveh ločenih naročil ne moremo razvrstiti ločeno in za vsako od njih veljajo pristojbine za pošiljanje. Vaš paket bomo poslali na lastno odgovornost, vendar smo posebej pozorni na zaščito krhkih predmetov.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.