0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.

O NAS

Milan in Milena Hervol

Živiva preprosto življenje, povezano z naravo. Duhovna rast in delo na sebi sta najini glavni prioriteti. Znanje, ki nama je bilo dano, želiva prenašati naprej drugim ljudem.

28 let se prehranjujeva z večinoma doma pridelano presno hrano. Bolezni ne poznava, energije pa imava v obilju. Kako je to mogoče, ko pa mislimo, da je takšen način prehranjevanja pust in nezdrav?
Večino hrane pridelava na svojem posestvu. Človeku se energija bistveno poveča, ko začne uživati lokalno, naravno pridelano hrano. Ljudi vzpodbujava k samooskrbi in zdravemu načinu prehranjevanja ter delu na sebi. Le delo na sebi, samospoznavanje in poglabljanje odnosa z Bogom nas bo na koncu življenja pripeljalo bližje domu. Naš pravi dom pa je v duhovnem svetu, kjer bomo uživali večno srečo in ljubezen.

Tel.: Milan: 051 425 799, Milena: 051 422 856

Marko Štrubelj

Sem ljubitelj narave in mirnega ter zdravega življenja. Vendar to še ne pomeni, da tako že živim. Sem podjetnik. Vodim podjetje, ki sta ga moja starša zgradila iz nič. Uspešno deluje že skoraj 40 let. Potrebno je veliko truda, odpovedovanja in pravilnih odločitev. Po božji milosti imam okoli sebe pridne in sposobne sodelavce. Sem mož in oče. Tri nadobudna dekleta mi pomagajo, da lahko rastem tudi na področju vzgoje, potrpežljivosti in predajanja ljubezni.
Hvaležen sem, da sem lahko majhen del tako velikega projekta in da mi je Bog v življenje poslal čudovite ljudi, starše, brate in sestre, od katerih se lahko učim.
Projekt NARAVNO ŽIVLJENJE mi pomeni veliko. Verjamem, da bomo s tem projektom prinesli ljudem varnost, zdravje, lepe odnose, srečo in zaupanje v božje vodstvo. To je dovolj, da se po tem življenju vrnemo nazaj domov, v duhovni svet.

Tel.: Marko: 041 771 784

Boris Papac

Moje življenje je povezano z naravo in gozdom. Študij gozdarstva mi je omogočil globlje razumevanje soodvisnosti v naravnem okolju. Na domačem vrtu imamo vrt in plastinjak, kjer pridelamo večino zelenjave in jagodičevja za lastne potrebe. Lasten vrt je osnova za presno prehranjevanje, ki ga prakticiram že skoraj desetletje. Poleg presne hrane so fizična aktivnost na prostem, zdravi medosebni odnosi in duhovnost glavni vir zdravja in osebnega zadovoljstva. Moj delavnik je pretežno terenski, v gozdu in doma na vrtu, kar mi zelo ustreza. Sem tudi kolesarski vodnik in avtor kolesarskega vodnika po širšem področju Posavja.
Vesel in hvaležen sem, da sem del projekta, ki dviga zavedanje ljudi. Pripravili bomo primer enostavnega, sonaravnega in duhovno bogatega življenja, ki ga bo enostavno prenesti v svoj domači okoliš.

Tel.: Boris: 041 657 552

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.