0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: 193 Kategorija:

Bhakti

90 na zalogi

6,00

Availability: 90 na zalogi

Šifra: 193 Kategorija:

Knjigica Bhakti je prisrčna zgodba o deklici z imenom Bhakti. Deklica se skupaj z mamico z vlakom odpravi na obisk k babici in dedku. Vesela je, ker bo ponovno videla prijazno kravico z imenom Maslenka. Ko vsa navdušena teče do hleva, hitro spozna, da Maslenke ni več. Dedek ji prizna, da jo je dal ubiti, ker ni več dajala dovolj mleka. V joku in obupu odhiti stran. Dedek je spoznal, kako je prizadel deklico in se pokesal. Vnukinjo je želel potolažiti, zato ji je podaril telička. Zgodba podaja nauk usmiljenja do nedolžnih živali in spoznanje, da se lahko vedno pokesamo za svoje napake in se odločimo, da ne bomo več grešili.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.