0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: 188 Kategorija:

Bikec Bhima

78 na zalogi

5,50

Availability: 78 na zalogi

Šifra: 188 Kategorija:

Bikec Bhima je resnična zgodba, posvečena vsem trpečim živalim tega sveta. Zgodba govori o mladem bikcu in njegovem bratu, ki pogrešata svojo mamo. Odpeljali so jo s tovornjakom in nikoli je nista videla. Ko bikca odrasteta v močna vola spoznata, da kmet pobija živali in se sprašujeta, zakaj to dela. Druge živali jima razložijo, da to počne, ker uživa meso. Hkrati spoznata, da je tudi njegovo mamo odpeljal v klavnico in da ista usoda čaka tudi njiju in njune prijatelje. In res je prišel dan, ko so tudi njiju naložili na tovornjak. Čutila sta, da so jima štete zadnje ure. Enega od njiju odpeljejo so odpeljali v zakol, kar je pri drugem povzročilo neznosno bolečino. K sreči se pojavi sveti mož, ki je ravno iskal vola za vleko kočije za praznik, kjer usmiljeni ljudje poučuje druge, kako lahko postanejo bolj srečni. Dobil je številko mesarja in vola odrešil gotovega konca. Odpeljal ga je na kmetijo, kjer so bivali prijazni ljudje, ki so imeli radi živali in jih spoštovali.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.