Šifra: 188 Kategorija:

Bikec Bhima

81 na zalogi

5,50

Availability: 81 na zalogi

Šifra: 188 Kategorija:

Bikec Bhima je resnična zgodba, posvečena vsem trpečim živalim tega sveta. Zgodba govori o mladem bikcu in njegovem bratu, ki pogrešata svojo mamo. Odpeljali so jo s tovornjakom in nikoli je nista videla. Ko bikca odrasteta v močna vola spoznata, da kmet pobija živali in se sprašujeta, zakaj to dela. Druge živali jima razložijo, da to počne, ker uživa meso. Hkrati spoznata, da je tudi njegovo mamo odpeljal v klavnico in da ista usoda čaka tudi njiju in njune prijatelje. In res je prišel dan, ko so tudi njiju naložili na tovornjak. Čutila sta, da so jima štete zadnje ure. Enega od njiju odpeljejo so odpeljali v zakol, kar je pri drugem povzročilo neznosno bolečino. K sreči se pojavi sveti mož, ki je ravno iskal vola za vleko kočije za praznik, kjer usmiljeni ljudje poučuje druge, kako lahko postanejo bolj srečni. Dobil je številko mesarja in vola odrešil gotovega konca. Odpeljal ga je na kmetijo, kjer so bivali prijazni ljudje, ki so imeli radi živali in jih spoštovali.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. Višina donacije ni pomembna. Začutili boste na kakšen način in v kakšni višini nas lahko podprete. Možnih je več vrst donacij.

Vsem donatorjem se bomo javno zahvalili, v kolikor boste to želeli. Vsa donacijska sredstva bodo transparentno porabljena in prikazana za kaj so bila namenjena. O tem boste donatorji tudi obveščeni. V naprej iskrena hvala.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Hvala za izkazano željo po pridružitvi projektu. V kratkem vas bomo kontaktirali in se pogovorili na kakšen način lahko skupaj delujemo v višje dobro.