0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: 103 Kategorija:

Bioemsan balzam za ustnice, 4,8 g

Na zalogi

9,80

Šifra: 103 Kategorija:

Bioemsan balzam za ustnice preprečuje razpokane in pekoče ustnice. in je idealno osnova za nanos šminke.

Nega ustnic in zaščita s keramičnim prahom, Manju morsko soljo, organskimi olji in rastlinami. Predstavlja naravni filter pred soncem.

Koža na ustnicah je zelo občutljiva ker nima lojnic, ki bi jo oskrbovale z maščobo , ampak jo ščiti le tanka roževinasta plast, je podvržena izsušitvi in razpokanosti. Naše ustnice pa še posebej potrebujejo zaščito v hladnem ali vročem vremenu.
Balzam za ustnice Bioemsan vsebuje kakovostna rastlinska olja in voske, ki kožo ustnic oskrbujejo z uravnoteženim deležem maščobe in vlage. Poleg tega balzam za ustnice Bioemsan vsebuje keramični prah , oranžno rdeče olje jagod morske krhlike in izvlečkov listov indijskega drevesa, ki skupaj skrbita za naravno zaščito pred sončnimi žarki.

Enostaven za uporabo:
Preprosto nanesemo na ustnice kolikor je pač potrebno in počakamo da se vpije v kožo.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.