Šifra: 95 Kategorija:

Bioemsan homeopatska zobna pasta, 80 ml

Na zalogi

17,20

Šifra: 95 Kategorija:

Naraven  nasmeh za občutljive ljudi
Homeopatska zobna pasta Bioemsan ponuja zdravo alternativo konvencionalnim zobnim pastam in je testirana in priporočena od dr. Gerharda Schneiderja.

Naraven smeh za občutljive ljudi:
Spearmint in naravni klorofil sta posebni sestavini, ki omogočata bioemsan zobni pasti homeopatsko skladnost.
Abrazivi v bioemsan zobni pasti ohranjajo zobno sklenino , hkrati pa zagotavljajo dober učinek čiščenja. Podlaga za to je, kalcijev karbonat, ki se naravno pojavlja kot kreda ali marmor.
Kreda , v obliki oborine ,ima omejene abrazive , ki ohranjajo sklenino – ima tudi prednost , saj ima osnovno pH (nevtralno)vrednost isto , kot jo povzroča naravna ustna flora.
Rumena glina, ki je bogata z minerali je drugi naravni abraziv –prav tako osnoven.
Spearmint daje naraven in  svež okus.

Zobna pasta vsebuje tudi rastline, ki so že dolgo cenjene zaradi svojih lastnosti in ustne higiene, katere dejstvo je priznano tudi s sodobnimi zobozdravniki.
Izvleček iz korenine Ratanhia ,lubje indijskega drevesa neem, koralni kalcij smole in propolis so znani po svojih posebnih učinkih.
Listi rastline stevia ˝ medeni listi˝ iz Brazilije , ki se goji v Avstriji, dajejo neškodljivo sladkost.
In nenazadnje eterična olja so pomembna za svež okus in učinek čiščenja.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.