0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.

Dehidrator hrane VerVita 538 – 6 predalov

Na zalogi

245,90

Barva: Črna
Moč grelnika: 630W
Višina police: 4,5 cm
Dimenzije širina = 38 cm globina = 49 cm višina = 27cm
Dodatno: Brezplačno 3 x paraflex folije
Garancija Za domačo uporabo: 1 leto na vse, naslednji 2 leti samo za dele
Za komercialno uporabo: 1 leto na vse, naslednje leto samo za dele

Sušilnik sadja in zelenjave – Dehidrator, VerVita XXL 538-6

Popoln pomočnik za pripravo suhega sadja in zelenjave ter ostalih plodov, ki Vam bodo v zimskih dneh dajali energijo! Brez BPA (BPA free) predalniki, z digitalnim časovnikom do 40 ur in ročnim termostatom 35-68 stopinj Celzija. Enostavno, praktično, zanesljivo in tiho!

Dovolite si, da uživate v bogastvu narave skozi dehidrirano sadje, zelenjavo, energetske ploščice, piškotke, surove palačinke …

Novi VerVita XXL dehidrator z vrati za še boljšo in hitrejšo dehidracijo. Enostavno, praktično, zanesljivo, tiho.

Garancija: prvih 12 mesecev na vse, v naslednjih 24 mesecih le deli (plača se samo servisno delo – storitev in dostavo, ne pa tudi deli)

V ceno naprave so vključene 3 Paraflex folije za sušenje tekočih in kremastih pripravkov v energetske paličice, piškotke, surove palačinke. Za standardno sušenje sadja in zelenjave ne potrebujemo folij.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.