0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: 199 Kategorija:

Kralj Bharata in jelenček

83 na zalogi

6,00

Availability: 83 na zalogi

Šifra: 199 Kategorija:

Zgodba govori o slavnem in svetem kralju Bharati. Nekega dne je sedel na bregu reke in recitiral svete mantre. Do brega je prišla tudi breja srna, da popije nekaj vode.  Zaslišala je rjovenje glasnega leva in se prestrašila ter v brezglavem teku skočila čez reko. Zaradi silnega strahu je v skoku povrgla mladiča, ki je padel v reko in se utapljal. Kralj Bharata je rešil mladička in ga sprejel za svojega. Skrb za mladička mu je vzelo veliko časa, zato je začel zanemarjati svoje duhovne dolžnosti. Nekega dne pa je prišla smrt. Kralj se je zelo navezal na jelenčka in je v trenutku smrti mislil na njega. Posledica tega je bila, da se je v naslednjem življenju rodil kot mali jelenček. Ker pa je bil v prejšnjem življenju dober sveti mož, se je lahko spominjal preteklega življenja. Doumel je, da je zardi vezanosti na jelena padel nazaj v telo živali, namesto, da bi se vrnil v duhovni svet. Tisto, kar je v naših mislih in zavesti v zadnjih trenutkih življenja, nam določa naslednje življenje. K sreči imamo na svetu svete osebe in knjige, ki nam pomagajo skozi življenje razviti duhovno zavedanje in nas pripravijo, da se ob koncu življenja spominjamo Gospoda Krišne in se tako lahko že po tem življenju vrnemo nazaj domov v duhovni svet.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.