0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: 192 Kategorija:

Krišna in Kalija

82 na zalogi

5,50

Availability: 82 na zalogi

Šifra: 192 Kategorija:

Zgodba govori o prelepi indijski vasici Vrindavan. Skozi vasico teče sveta reka Jamuna. Na bregu se pasejo živali, tam so tudi drevesa in čudoviti vonji cvetlic. Pred davnimi časi se je v to reku naselil kačon Kalija. Njegov strup je bil tako močan, da je zastrupil tudi okolico in ozračje. Reko je zastrupil in vsi, ki so se ji približali so mrtvi obležali na tleh. Ko je prišel Gospod Krišna, je s svojimi mističnimi močmi obudil prijatelje pastirčke in se podal v boj s strupenim kačonom s stotimi glavami. Kačon je bruhal ogenj in močno stisnil Krišno. Prijatelji in živali, ki so stali na bregu so bili zelo prestrašeni. Kmalu so prišli tudi Njegovi starši. Zemlja se je tresla od silovitega boja. Ko je Gospod Krišna videl, kako njegovi najdražji trpijo je sklenil končati boj. Neznansko se je povečal in se izmikal kačonu, ki ga je želel ugrizniti. Kali je kmalu postal utrujen, Krišna pa ga je brcal z lotosovimi stopali. Kmalu se je Kali zavedel, da je Krišna res najmočnejši. Kačonove žene so prišle iz reke in Krišno prosile, naj ga ne ubije. Krišna ga je res izpustil iz svojega prijema. Kali se je Krišni predal, Krišna pa mu je ukazal naj odide v ocean. Tako je Kali odšel in prebivalcem Vrindavana se ni bilo treba več bati zlobnega kačona.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.