0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: 106 Kategoriji: , Oznake: , ,

Sokovnik Angel 7500

Na zalogi

1.419,00

Šifra: 106 Kategoriji: , Oznake: , ,

Sokovnik Angel je legenda med sokovniki. Zaradi 3-stopenjskega načina sočenja z dvema zobnikoma, sokovniki Angel nimajo enakovrednega konkurenta glede količine in kakovosti soka. Model 7500 je enak modelu 5500, le da vključuje funkcijo samodejnega vrtenja zobnikov nazaj v primeru zastoja.

Sokovnik Angel je zasnovan in izdelan brez kompromisov. Pri ohišju in tudi vseh ostalih delih za stiskanje soka ni uporabljena nobena plastika – vse je 100% nerjaveče jeklo. Tehnologija dvojnih zobnikov uporablja edinstven 3-stopenjski sistem sočenje. Dva zobnika, ki se vrtita drug proti drugemu, najprej razrežeta sestavine na drobne koščke, nato jih “prežvečita” na najmanjše možne koščke, in jih potem pod visokim pritiskom pritiskata ob cedilo. Natančna zasnova in izdelava, omogočata popolno razgradnjo sadnih in rastlinskih vlaken ter zagotavljata najboljšo možno ekstrakcijo hranil. Rezultat je najvišji izkoristek, kar smo jih kdaj videli. Zaradi nizkega števila obratov, samo 82 obratov/min, sokovnik Angel ohranja v soku vse nutriente, ki so pomembni za telo, kot so vitamini, encimi, minerali in druga hranila.

MOČAN IN VSESTRANSKI
Sokovnik Angel je sposoben sočiti praktično katerikoli pridelek – sadje, zelenjavo, zelenje, divjo hrano ali zelišča (od ribeza do jabolk, celo pšenično travo, špinačo, odrasle koprive ali japonski dresnik!). Sokovnik ima odlične rezultate tudi kadar procesira ječmenove kalčke, listnato zelenjavo, zelišča, poganjke in kalčke. Hkrati lahko naredi tofu, okusne paštete in kikirikijevo maslo. Sokovnik Angel je sestavljen iz samo štirih delov zato je sestavljanje in čiščenje zelo enostavno.

ZGRAJEN ZA TRAJANJE
Vsi sokovniki Angel so izdelani po industrijskih standardih. Ohišje je izdelano iz nerjavečega jekla SUS304, ki je primerno za živila. Model 7500 ima dele, ki so v stiku s sokom izdelane iz nerjavečega jekla SUS304. To ne pomeni samo, da so sokovniki Angel trpežni, ampak so tudi higienski. Angel 7500 ima funkcijo samodejnega vrtenja zobnikov nazaj v primeru zastoja, kar ščiti sokovnik pred preobremenitvijo. Če naprava zazna zastoj, se motor ustavi in ​​nato za nekaj sekund zavrti zobnika v nasprotno smer, da odstrani vzrok zastoja. Hladilni sistem v motorju preprečuje pregrevanje motorja. Zaradi nizkih obratov je delovanje sokovnika izredno tiho.

V KOMPLETU PREJMETE:
– ohišje motorja,
– dva zobnika,
– fino cedilo s silikonskim tesnilom,
– zaščitni pokrov za cedilo,
– potiskač,
– posodo za sok,
– posodo za pulpo,
– dve rezervni silikonski tesnili,
– okroglo ščetko za čiščenje in
– strgalo za čiščenje.

GLAVNE ZNAČILNOSTI:
-> Dva zobnika iz nerjavečega jekla
-> 82 nizkih vrtljajev na minuto skoraj odpravi oksidacijo, ohrani več encimov nedotaknjenih in ustvari visoko hranilni sok.
-> Komercialni 3KS enakovredni motor s hladilnim sistemom
-> Tristopenjski sistem za sočenje za vrhunsko zmogljivost
-> Ohišje motorja in ostali deli za sočenje iz nerjavečega jekla
-> Enostavna sestavljanje in čiščenje
-> Soči skoraj vse, od korenja in jabolk do pšenične trave in borovih iglic
-> Najvišji donos pri korenasti in listnati zelenjavi
-> Proizvedeno v Južni Koreji
-> Brezčasen dizajn
-> Funkcija samodejnega vrtenja zobnikov nazaj v primeru zastoja

 

Tehnične podrobnosti
CENA 1.419,00 €
TEŽA (kg) 9.400000
PROIZVAJALEC ANGEL
BARVA NERJAVEČE JEKLO
NAČIN SOČENJA Z DVOJNIM ZOBNIKOM
ČASOVNA OMEJITEV (min.) 30
NAMEN RABE DOMAČA RABA
MOČ (W) 180
ŠT. OBRATOV/min 82
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 5/3
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 4
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 5
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 5

Ogled videa:

 

 

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.