0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: 105 Kategoriji: , Oznake: , ,

Sokovnik Hurom H 100

Na zalogi

469,00

Šifra: 105 Kategoriji: , Oznake: , ,
Tehnične podrobnosti
TEŽA (kg) 4.800000
PROIZVAJALEC HUROM
MODEL ARTIKLA HUROM H 100
NOVO DA
VOLUMEN (L) 0.5
MATERIAL BPA free
NAČIN SOČENJA VERTIKALNI Z ENIM VIJAKOM
ČASOVNA OMEJITEV (min.) 20
NAMEN RABE DOMAČA RABA
MOČ (W) 150
ŠT. OBRATOV/min 43
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 10/2
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 5
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4

Hurom H100 je najnovejša generacija sokovnikov. Odlična cena in vrhunska kvaliteta soka ta model postavljajo ob bok najboljših sokovnikov na tržišču. Kar je najvažnejše pri Huromu H100, je to, da je zelo enostaven za uporabo in čiščenje. Uglajenega dizajna osnovno idejo o vsakodnevnem konzumiranju kvalitetnega hladno stisnjenega soka naredi zelo pristopno. Boben je kapacitete 450 ml, opremljen je s tremi siti: za bistre sokove, za kašaste sokove in slepim cedilom za sladoled.
Ne glede na to, ali želite iztisniti bistre  sokove iz svežega sadja, korenovk ali zelena listnate zelenjave,  H100 uspešno premagal  izzive.

Tisto, kar bo kupce tega sokovnika navdušilo je enostavna uporaba in izjemno poenostavljeno pranje sokovnika. Upamo si reči, da je to najboljši vertikalni sokovnik na tržišču, kar se tiče umivanja in vzdrževanja. Huromova revolucionarna tehnologija dvojnega sita lajša pranje in ga zmanjša vse skupaj na 30 sekund. Veliko število ljudi želi dnevno sočiti sveže sokove in je pranje sokovnika edino, kar jih od tega odvrača. S tem modelom Hurom sokovnika, lahko pozabijo dolgotrajno pranje sokovnika. Razen enostavnega pranja in čiščenja Hurom je sokovnik ki ima vsa tri cedila. V paketu najdete cedilo za bistre sokove, za goste, kašaste sokove, in cedilo za sladoled. S to potezo Hurom je na tržišče lansiral sokovnik ki resnično lahko zadovolji vse potrebe svojih kupcev.

Zadnje in ne nepomembno je garancija, ki jo ima Hurom H100 za polnih 10 let na motor in 2 leti na komoro za sočenje (cedilo, vijak, pokrov sokovnika). Kar se tiče tega dolgoletnega jamstva, ste lahko brez kakršnihkoli sumov prepričani v svoj novi sokovnik in lahko uživate v njegovem delovanju.

Verjamemo, da bo to model Hurom sokovnika, ki bo zaznamoval novo ero v proizvodnji Hurom sokovnikov. Šele prišel je na svetovno tržišče in je že zavzel visoko pozicijo najbolj prodajanega modela. Glavni razlogi so njegovo popolno delovanje in izjemno enostavno čiščenje in vzdrževanje.

V kolikor iščete sokovnik, ki vas bo navdušil s kvaliteto soka in ki vam ne bo povzročal težav zaradi vzdrževanja, se morate definitivno odločiti za  Hurom H100.

Specifikacije:
  • Varnostni  senzor
  • 43 obratov na minuto
  • Velikost posode: 450ml
  • 3 cedila- fino, grobo in za sladoled
  • Dodatki: 2 vrča, 2 ščetki za čišćenje
  • Dimenzije: (DxŠxW) 211 x 293 x 462 mm
  • Teža: 5,9 kg
  • Voltaža: 220-240 V
  • Poraba energije: 150W
  • Garancija: 10 letna motor, 2 letina ostale dele

Video ogled:

 

 

 

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.