0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: 104 Kategoriji: , Oznake: , ,

Sokovnik Sana juicer 707

Na zalogi

499,00509,00

Šifra: 104 Kategoriji: , Oznake: , ,

Sana-707 je najbolj prodajani sokovnik podjetja Sana. Sana ima dolg sloves izdelovalca nekaterih najboljših sokovnikov saj združuje poznavanje znanje združuje z izdelki, zasnovanimi posebej za evropske potrošnike.

Sokovnik Sana je enovijačni sokovnik opremljen z močnim el. motorjem. Sokovnik zmore temeljito prežvečiti rastlinska vlakna ter na ta način popolnoma iztisniti vitamine, encime in minerale iz sadja, zelenjave ter pšenične trave.

Dvostopenjski sistem sočenja zagotavlja maksimalno učinkovitost, medtem pa nizki obrati (63 obratov/min.) ne povzročajo penjenja kot centrifugalni sokovniki, ne povzročajo zamašitev in tudi ne segrevanje soka. Prednosti sokovnika so velik izkoristek, suha pulpa, večja odprtina za vstavljanje, nova moderna oblika, štiri stabilne noge in tiho delovanje.

Živi encimi v soku, ki ga naredi sokovnik Sana, zagotavljajo svež in vitalni sok, ki ohranja izgled, okus in hranila do 48 ur, v kolikor ga hranimo v hladilniku. Sok iz običajnega sokovnika se zelo hitro pokvari. Eden izmed načinov, po čemer lahko prepoznamo pokvarjenost soka pri sokovnikih z visoko hitrostjo sočenja, so rjavi mehurčki na robu kozarca. To pomeni, da sok ni več vitalen.

OSUPLJIVA OBLIKA
Sana 707 je bila zasnovana tako, da je združila funkcionalnost v prijeten dizajn. Končni rezultat je čudovit izdelek. Mehke krivulje in odsotnost trdih robov resnično naredijo ta sokovnik, da izstopa v pozitivnem smislu. Vsak vidik tega sokovnika je vrhunske kakovosti. Materiali, uporabljeni pri njegovi izdelavi, so najboljši v razredu. Izdelava je odlična – vse je izdelano v zelo natančnih tolerancah. Že na prvi pogled je očitno, da je izredno trden in dobro izdelan. To je tudi edini vrhunski sokovnik, ki je na voljo v najrazličnejših barvah. Z 10 dizajnerskimi odtenki v treh serijah – sijajni, pastelni in mat – obstaja barva za vsak dekor.

TRIJE NASTAVKI ZA NAJVEČJO PRILAGODLJIVOST
Na voljo je z dvema nastavkoma za sočenje. Večina vodoravnih sokovnikov ima samo en nastavek za sočenje, včasih imajo tudi nastavek za mletje. Sana 707 vključuje tako standardno fino cedilo, ki daje zelo fin, bister sok, kot tudi grobo cedilo, ki naredi gostejši sok. Grobo cedilo mu omogoča tudi sočenje mehkejšega sadja, kot so jagode in ananas, ki drugim horizontalnim sokovnik povzročajo težave. Hkrati omogoča pripravo sokov iz sestavin, ki vsebuje peške in bi lahko povzročile zamašitev finega cedila kot je: grozdje, aronija, rakitovec itd. Sokovnik Sana 707 se ne uporablja samo za sočenje; z lahkoto spremeni oreščke v maslo, iztisne testenine, grisine, melje kavo, začimbe, zelišča in česen, naredi kašice za otroke ter mleko iz soje, oreščkov ali žit. Sokovnik Sana 707 lahko uporabite za pripravo zelo okusnih in zdravih sokov in prigrizkov, katere bodo vsi vzljubili.

VRHUNSKI DODATKI
Vsi sokovnik s katerimi imamo izkušnje, so opremljeni s plastičnimi posodami za sok in posodami za pulpo. Sana 707 je opremljen z masivno stekleno posodo za sok ter s sitom na vrhu in posodo za pulpo iz nerjavečega jekla.

PREPROSTO SESTAVLJANJE, VZDRŽEVANJE IN ČIŠČENJE
Sokovnik Sana 707 je bil zasnovan tako, da je čim bolj prijazen uporabniku. Ima malo delov, ni trdih vogalov ali težko dostopnih mest. Čiščenje stroja po sočenju traja le 1-2 minuti – le sperite ga pod tekočo vodo in s priloženo krtačo odstranite vso ostanke iz nastavka za sočenje.

DODATKI VKLJUČENI V PAKET:
fino in grobo cedilo
nastavek za mletje
šobe za testenine (1× tanki špageti, 1× sredni špageti in 1× rezance) in grisine
steklena posoda za sok
posoda za pulpo iz nerjavečega jekla
dodatno sito za sok
ščetka za čiščenje
potiskač
navodila v slovenščini in angleščini

GLAVNE ZNAČILNOSTI:
Počasno delovanje z le 63 obrati/minuto in enojni polž zmanjšuje peno in oksidacijo
Tiho delovanje
Komercialni 200-vatni motor z 10-letno garancijo
Dva nastavka za sočenje za trde in mehke sestavine
Posoda za pulpo iz nerjavečega jekla in masivna steklena posoda za sok
Nastavek za mletje za masla iz oreščkov, mandljevo mleko, omake in še več
Set šob za testenine za različne oblike rezancev in šoba za grisine
Široka odprtina za vstavljanje z velikim pladnjem za sestavine
Izdelano v Južni Koreji
Izdelano brez BPA

Tehnične podrobnosti
CENA 449,00 €
TEŽA (kg) 5.700000
NAMEN RABE DOMAČA RABA
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 10/5
NAČIN SOČENJA HORIZONTALNI Z ENIM VIJAKOM
PROIZVAJALEC SANA
MODEL ARTIKLA SANA 707
ŠT. OBRATOV/min 63
MOČ (W) 200
ČASOVNA OMEJITEV (min.) 30
MATERIAL kopoliester brez BPA, GE ULTEM
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 187 x 420 x 320
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 5
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4

 

VIDEO OGLEDI:

 

 

 

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.