0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: 189 Kategorija:

Špela obišče tempelj

43 na zalogi

6,00

Availability: 43 na zalogi

Šifra: 189 Kategorija:

Zgodba govori o devet letni deklici, ki živi v mestu, skupaj z mamo in očetom. Nekega nedeljskega dne odidejo v tempelj Hare Krišna. Kljub temu, da bi raje odšla na igrišče je popustila in odšla s starši. V templju jih je sprejel prijazen gospod in Špeli ponudil sladico, ki ji je bila zelo všeč. Potem jo je odpeljal v sobo polno otrok, starša pa sta odšla na predavanje. Špelo so prijazno sprejeli in jo povabili k poslušanju zgodbe o Krišni. Vesela je bila, ker je spoznala veliko novih prijateljev. Poučili so jo o Bogu, o duši in še veliko drugih stvari. Na koncu so odšli v tempeljsko dvorano, kjer so peli in plesali. Prišel je čas za odhod domov, Špela pa bi še kar ostala. Na poti domov so vsi skupaj peli imena Boga in bili zelo srečni. Špela je še dolgo v noč premišljevala o svojih novih prijateljih, Krišni, templju in o vseh čudovitih stvareh, ki jih je tam spoznala.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.