0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: 29 Kategorija:

Srimad Bhagavatam 1.2

2 na zalogi

10,00

Availability: 2 na zalogi

Šifra: 29 Kategorija:

Poznati moramo sedanjo potrebo človeške družbe. Katera je ta potreba? Človeška družba geografsko ni več omejena na posamezne dežele in skupnosti. Človeška družba je širša kot v srednjem veku in svet teži k eni državi oziroma k eni človeški družbi. Po filozofiji Srimad-Bhagavatama ideali duhovnega komunizma v glavnem temeljijo na enotnosti celotne človeške družbe, še več, na enotnosti celotne energije vseh živih bitij. Veliki misleci čutijo potrebo, da to postane uspešna ideologija. Srimad-Bhagavatam bo izpolnil to potrebo v človeški družbi. Zato se začenja z aforizmom iz filozofije vedante janmady asya yatah, s čimer želi vzpostaviti ideal za skupno stvar… Človeštvo potrebuje ključ za poenotenje v miru, prijateljstvu in blagostanju s skupnim ciljem. Srimad-Bhagavatam bo izpolnil to potrebo, ker je kulturni prikaz za ponovno poduhovljenje celotne človeške družbe.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.