0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: 109 Kategoriji: ,

SUŠILNIK / DEHIDRATOR EXCALIBUR 4948 CDFB 9 P

1 na zalogi

439,00

Availability: 1 na zalogi

Šifra: 109 Kategoriji: ,

Specifikacija: Dimenzije v cm: 34 x 43,2 x 48,3 Teža: 10,2 kg Moč sušilnika: 600 W Temperaturni obseg: 35°C – 74°C Število pladnjev: 9 Površna pladnjev: 35,5 cm x 35,5 cm Barva: črna Garancija: 5 let

Sušilnik / dehidrator Excalibur® 4948 CDFB, se ponaša z 48-urno digitalno prograsko uro, z 9. pladnji in prozornimi vratci, da boste lahko videli napredek sušenja, ne da bi prekinili sam proces sušenja z odpiranjem vratc. Programska ura omogoča poleg nastavitve daljšega časa sušenja (48 ur), tudi nastavitev dveh različnih časov sušenja pri različnih temperaturah, s čimer bo sušenje še hitrejše. Hkrati bo sušenje potekalo sedaj še bolj brezskrbno. Če želite pospešiti sušenje je dovolj, da na začetku za določen čas sušite pri višji temperaturi. Nato temperaturo znižate na željeno. Po zaključku 1. faze sušenja se temperatura avtomatsko zniža, po zaključku 2. faze pa se dehidrator popolnoma izklopi.

Model 4948 CDFB ima skupno površino 1,134 m2, 18cm ventilator, nastavljiv termostat od 35 °C do 74 °C, Hyperwave ™ patentirano tehnologijo, in Parallex horizontalni pretok zraka.

Excalibur dehidrator odstranjuje vodo iz hrane z neprekinjenim kroženjem termostatsko nadzorovanega-toplega zraka. Sušimo lahko zelo različna živila, od svetlih zlatih jeder sveže koruze do obročev sladkega ananasa. Rezine govedine, piščanca, rib ali celo divjačino lahko enostavno posušimo v doma narejene koščke sušenega mesa ali popularni “jerky”. Sadni pire posušimo v živo obarvan, prigrizek ali sadno rolo. Naredite lahko tudi jušne mešanice, zeliščne in začimbne mešanice, jogurt, umetniške in obrtne izdelke … pa tudi odlične zdrave in naravne dobrote za vaše hišne ljubljenčke. Stroški sušenja z vašim sušilnikom / dehidratorjem Excalibur® so približno 3 – 6 centov na uro. Z uporabo vašega dehidratorja se bo kmalu pokazala, da se v primerjavi s tradicionalnimi metodami, konzerviranjem ali zamrzovanjem, investicija zelo hitro povrne.

Specifikacija:

  • Dimenzije v cm: 34 x 43,2 x 48,3
  • Teža: 10,2 kg
  • Moč sušilnika: 600 W
  • Temperaturni obseg: 35°C – 74°C
  • Število pladnjev: 9
  • Površna pladnjev: 35,5 cm x 35,5 cm
  • Barva: črna
  • Garancija: 5 let

Na sušilniku Excalibur smo visoko ocenili nekaj lastnosti, zaradi katerih je le-ta v naši razvrstitvi dobil prednost pred drugimi sušilniki sadja in zelenjave.
Na prvo mesto nesporno sodi umeščenost motorja na mesto, kjer mu ne grozi nobeno iztekanje tekočin iz bolj sočnih surovin, kar je ponavadi težava pri sušilnikih z motorjem v spodnjem delu. Pri takšni razporeditvi se enostavno izognemo kratkemu stiku motorja in zasušenim sokovom, ki bi sicer lahko postali gojišče za sadne mušice.
Drugo prednost vidimo v uporabi sušilnih pladnjev. Te lahko enostavno vzamemo iz sušilnika, podobno kot pri pladnjih v pečici, in s tem pripravimo primerno mesto za sušenje večjih kosov živil (kar je pri zložljivih sušilcih okrogle oblike nemogoče). Za razliko od konkurenčnih sušilcev so tu pladnji kvadratni in brez sredinskih odprtin, kar omogoča enostavnejše sušenje rulad iz zmešanega sadja in zelenjavnih krekerjev.
Pozitivno ocenjujemo tudi enostavno rokovanje z vratci, ki jih zlahka odstranite in ponovno postavite nazaj.
Ta model ima tudi prozorna vratca, prek katerih lahko spremljate proces sušenja, brez toplotnih izgub.

Novost v primerjavi z ostalimi dehidratorji Excalibur za domačo uporabo, je digitalna nastavitev temperature in programske ure. Digitalna nastavitev omogoča dve nastavitvi za čas in temperaturo sušenja, kar še dodatno skrajša sušenje.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.