Bhagavad-Gita

Na voljo po naročilu

25,00

Availability: Na voljo po naročilu

Starodavni in brezčasni nauk Gite do podrobnosti razodeva skrivnost zavesti, karme, reinkarnacije, različnih vrst yoge, razliko med duhom in materijo. Kṛṣṇa v Bhagavad-Giti jasno odgovarja svojemu prijatelju Arjuni na vprašanja, ki jih zahodna filozofija neuspešno premleva že tisočletja.

Bhagavad Gita As It Is je najbolje prodajana in najbolj priznana izdaja Gite na svetu.

Bhagavad-Gita slovi po vsem svetu kot dragulj starodavne Vedske duhovne modrosti. Njenih 700 verzov, v katerih Kṛṣṇa poučuje Svojega zaupnega prijatelja Arjuno tik pred največjo bitko v zgodovini človeštva, nam v celoti odkriva duhovno znanost o samospoznavanju. Nobeno drugo filozofsko ali religiozno delo ne razodeva s tako jasnim in tako globokim sporočilom skrivnost zavesti, karme, reinkarnacije, različnih vrst yoge, nastanka vesolja, smisel našega obstoja, razliko med duhom in materijo, zakaj trpimo, ter podaja filozofsko razlago biti živega bitja. Kṛṣṇa v Bhagavad-Giti jasno odgovarja svojemu prijatelju Arjuni na vprašanja, ki jih zahodna filozofija neuspešno premleva že tisočletja.

To mojstrovino dolgo pozabljene Vedske kulture nam s svojimi avtoritativnimi prevodi in jasnimi komentarji približuje najuglednejši poznavalec in duhovni učitelj starodavnega Vedskega nauka na svetu. Njegovi prevodi in komentarji so avtoritativni, ker so napisani povsem v skladu z izvornim razumevanjem Kṛṣṇovega sporočila, kot se je prenašalo in ohranjalo v nepretrganem starodavnem nasledstvu duhovnih učiteljev. V kolikor torej želite razumeti Kṛṣṇove besede enako kot jih je pred več kot 5.000 leti razumel sam Arjuna na bojnem polju na Kurukšetri, je ta knjiga vsekakor edini pravi izbor. Od tod tudi njeno ime Bhagavad-Gita As It Is, Takšna Kot Je.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bhagavad-Gita”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. Višina donacije ni pomembna. Začutili boste na kakšen način in v kakšni višini nas lahko podprete. Možnih je več vrst donacij.

Vsem donatorjem se bomo javno zahvalili, v kolikor boste to želeli. Vsa donacijska sredstva bodo transparentno porabljena in prikazana za kaj so bila namenjena. O tem boste donatorji tudi obveščeni. V naprej iskrena hvala.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Hvala za izkazano željo po pridružitvi projektu. V kratkem vas bomo kontaktirali in se pogovorili na kakšen način lahko skupaj delujemo v višje dobro.