0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,

Pametni sokovnik KUVINGS MOTIV 1

Na zalogi

729,90

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,

Proizvod: Sokovnik MOTIV 1

Model MOTIV1 : NS-2026EC, NS-2026BC, NS-1226

Napetost AC220-240V, 50/60Hz Moč 240W

Max. delovni čas 30 min

Teža 7,1kg

Dimenzije 201 x 239 x 490 (mm)

Proizvajalec NUC Electronics Co., Ltd.

Način dela Hladno prešanje (vijak)

Država porekla Južna Koreja

HLADNO STISKANJE

Sok izcedite pri nizki hitrosti (60 vrtljajev na minuto), s čimer ohranite ves okus in hranila. Kuvings Elite rahlo stiska vstavljene sestavine, medtem ko se pri klasični pripravi soka, vse odvija pri visokih hitrostih sekljanja in mletja sestavin, ki povzročijo segrevanje vsebine in izgubo dragocenih hranil v soku. Tudi zaradi hitrosti, se sok odvaja v majhne kapljice, kar povzroči hitro oksidacijo, pri čemer se nastali sokovi ločijo v vodni del in peno, s hladnim stiskanjem pa ne. Raznolikost: s hladnim stiskanjem lahko cedimo tudi živila, kot so zelena listnata zelenjava, pšenična trava, orehi, ipd. Uporabljate ga lahko tudi različna zeliščna mleka (mandeljnovo, sojino, konopljino, ajdino ipd.). Ta način delovanja je neprimerno tišji kot tradicionalni sokovnik. Vse kar slišite, je zvok sadnih sadežev in zelenjave! Večja količina soka: odvisno od živil, s Kuvings Elite hladnim stiskanjem dobimo 10-50% več soka! Hitro spiranje: Zaradi specifičnega načina sočenja soka, lahko posodo aparata hitro sperete pred čiščenjem ali sperete okus med izdelavo različnih sokov – z zapečatenim vtičem na izstopu iz posode vlijte vodo, medtem ko sokovnik deluje. Naj kratko tako deluje, nato pa odprite vtič in pustite, da vsa voda odteče iz bobna. Po potrebi ponovite. Veliko soka brez ločevanja: sokovi, pridobljeni s hladnim stiskanjem, lahko hranite v hladilniku brez večje izgube hranil do 2 dni. Zaradi razlike v gostoti, se hladni stisnjeni sok lahko razdeli na plasti, ki z nežnim mešanjem izginejo, kar se popolnoma razlikuje od ločevanja sokov zaradi oksidacije, pridobljenih v tradicionalnih centrifugalnih sokovnikih. Centrifugalni sokovnik zaradi visoke hitrosti proizvaja toploto, ki uničuje hranila (še posebej občutljiva na vitamin C) in povzroča ločitev sokov v bledi, prozorni del in peno, ki se nabira na površini.

GARANCIJA

Garancija za domačo uporabo je 10 let na motor in 2 leti na drugih delih. Za komercialno uporabo je garancija motorja 3 leta in 1 leto na drugih delih, z rednim letnim servisnim pregledom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pametni sokovnik KUVINGS MOTIV 1”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.