0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Kategorija:

Ržena moka,1 kg

Na zalogi

Ržena moka

2,20

Kategorija:

Ržena moka – ekološka pridelava (brez certifikata)

Da bo od sedaj dalje tudi vaš domači kruh narejen iz kakovostne, sveže mlete moke, smo v našo ponudbo dodali moke iz Popčevega mlina.
Kmetija Popčev mlin se nahaja na Koroškem, natančneje v majhni vasi Podgorju pri Slovenj Gradcu. Mlin ima stoletno tradicijo, saj je deloval že v času pred vojno. Takrat je za pogon uporabljal vodo, sedaj ga poganja elektrika.
V današnjem času poteka mletje še vedno na enak, tradicionalen način, brez kakršnekoli toplotne obdelave žita. Mletje na kamne ima številne prednosti pred industrijsko mleto moko, saj se ohranijo vitamini in minerali, ki so prisotni v žitu.
Prav tako je njihova dodatna prednost, vedno sveža moka. Žito se melje sproti glede na povpraševanje. Na takšen način zagotavljajo svežino in kvaliteto izdelkov.
💛 vedno sveža moka
💛 vsa žita so pridelana na kmetiji
💛 mletje na tradicionalen način na kamne, brez toplotne obdelave žita
💛 celoten proces pridelave in predelave poteka na enem mestu
💛 tradicija, kakovost in ugodne cene

Poreklo: Koroška, Slovenija

Teža neto: 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ržena moka,1 kg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.