0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Kategoriji: ,

Set brezkončni sen Evin gaj, 3x100g

Na zalogi

26,90

Kategoriji: ,

Najdem jo, razigrano in smejočo, med dišečimi travami, ko s čudodelnimi rokami tre opojne začimbe. Med se preliva čez grenko temno čokolado, opojen vonj pa ustvarja popoln spoj ostrine in mehkobe, svetlobe in teme, dveh skrajnosti, ki ju je njena mehka roka združila v popolnosti.

Trije kozarčki najboljšega medu, trije okusi, vsak zase ponuja polnost in popolnost izdelkov Evinega gaja.

Vsebina:
-> Mesečina – 100g

Kremni med Mesečina

Njen sij je močan in nežen kot nedolžna ljubezen, njena polt bela kot sneg. Včasih, ob večerih, me sprejme pod svoj svod, da se okopam v tej nedotakljivi lepoti in zazrem v njene oči, iskrivejše od zvezd na nebu. Ko jo pobožam, pod prsti začutim svilo, ki pošlje mravljince po mojem telesu. Ko jo poljubim, imajo njene ustnice okus po kremnem medu, nedolžnem, kot je ona sama. Kremni med, mešan in kristaliziran pod posebnimi pogoji, brez vseh dodatkov, zgolj s ščepcem ljubezni in čarovnije, nam pokaže čisto novo, snežno belo preobleko.

-> Hidalgo – 100g

Hidalgo, kremni med z dodatkom cimeta in koriandra

Skozi stepe jezdim, na obrazu oster veter, v nosnicah vonj po nečem ostrem, v kosteh utrujenost. Še nekaj trenutkov in planil bom skozi vrata v njen svet, dišeč po cimetu. Nežna svetloba in ona, polna mehkih, sladkih skrivnosti. Zunaj vonjam trpke trave, znotraj sladkost pozabe. Ostrina in omamnost dišav, potopljeni v kremni med mi ponujata harmonijo okusa, ki jo prinese božansko zlitje nasprotij. Ostrina koriandra je našla svoj popoln par v nežnem in opojnem cimetu. Skupaj potopljena v kremni med nudita pestrost okusov.

-> Divicij  – 100g

Divicij, kremni med z dodatkom kakava

Med plapolanjem ognja žarijo njene oči, ko ustvarja mešanico nebeških okusov. Mehko polzi med navzdol in se prelije čez grenko, temno čokolado. Smejoča, vsa čutna in lepa, mi ponudi hrano bogov, nežno kremno mešanico sladkosti in globine. Prvinski okus biološko pridelanega kakava me poživi in popelje daleč med podobe starih veličastnih kraljev in neizrekljivega obilja narave. Kakav, ki so ga indijanske civilizacije štele za hrano bogov, je Eva pomešala v najboljši med ter ustvarila namaz polnega okusa in neverjetnih zdravilnih sposobnosti. Ne samo, da kakav koristi sladkornim in srčnim bolnikom, skupaj z medom bo tudi edinstveno poživilo za vse vaše čute…

Prideluje: Evin gaj čebelarstvo, Jože Cemič, Raka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Set brezkončni sen Evin gaj, 3x100g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.