0
0
Subtotal: 0,00
No products in the cart.
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,

Sokovnik KUVINGS EVO820 Elite

Na zalogi

599,90

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,

Tehnične lastnosti:

Proizvod Sokovnik Model NS-1226CBC2, NS-1226CEC, NS-1226

Napetost AC220-240V, 50/60Hz

Moč 240W

Max. delovni čas 30 min

Teža 7,1kg

Dimenzije 201 x 239 x 490 (mm)

Proizvajalec NUC Electronics Co., Ltd.

Način dela Hladno prešanje (vijak)

Država porekla Južna Koreja

Ta model sokovnika prinaša številne spremembe in izboljšave:

  • OKROGLA ODPRTINA KOŠARICE JE ŠE VEČJA! (82mm) uporabite manjšo okroglo odprtino za trdo, vlaknato in listnato zelenjavo in sadje (korenje, piškoti, zelena, ohrovt…) uporabite veliko košaro za drobno sadje in zelenjavo ter kislo sadje (jabolka, pomaranče, paradižnik, maline, jagode, grozdje …)
  • Ojačani boben – Novi, izboljšani boben, je še trdnejši in stabilnejši, plastični spodnji pokrov pa še enostavnejši za čiščenje.
  • Večja odprtina za ostanek, kašo – Nova odprtina za kašo, je še večja in je odprta od vrha, kar olajša odstranitev ostankov in čiščenje.
  • VARNOSTNI sistem za okroglo odpiranje in košarico za vstavljanje živil, je še bolj varen – otroci ne morejo doseči gibljivih delov sokovnika, zaradi česar je še varnejši za uporabo.
  • Vijak in mreža sta izdelana iz izredno trdnega in okolju prijaznega ULTEM materiala, ki se uporablja tudi v medicini. Vsi plastični deli so narejeni iz kakovostnega, ekološkega materiala Tritan, ki ne vsebuje škodljivih kemikalij BPA (bisfenol A). Tritan je varna snov, ki jo je odobrila FDA ZDA, evropski in japonski zdravstveni oddelek za uporabo v prehrambnih zabojnikih.
  • Izboljšan pokrov, je zaradi povečane debeline materiala še trdnejši in ima sedaj 4 pritrdilne spoje namesto 3.
  • Ojačana gred stabilizira zgornji del vijaka s pokrovom za nemoteno delovanje
  • Nosilca bobna, katera preprečujeta nestabilnost bobna, sta notranje ojačana s kovino za še večjo vzdržljivost
  • Praktične ročke integrirane s sprednje in zadnje strani, omogočijo enostavno premikanje oziroma prenašanje sokovnika
  • Elegantno novo ohišje z graviranim vzorcem s pridihom elegance in razkošja

HLADNO STISKANJE

Sok izcedite pri nizki hitrosti (60 vrtljajev na minuto), s čimer ohranite ves okus in hranila. Kuvings Elite rahlo stiska vstavljene sestavine, medtem ko se pri klasični pripravi soka, vse odvija pri visokih hitrostih sekljanja in mletja sestavin, ki povzročijo segrevanje vsebine in izgubo dragocenih hranil v soku. Tudi zaradi hitrosti, se sok odvaja v majhne kapljice, kar povzroči hitro oksidacijo, pri čemer se nastali sokovi ločijo v vodni del in peno, s hladnim stiskanjem pa ne. Raznolikost: s hladnim stiskanjem lahko cedimo tudi živila, kot so zelena listnata zelenjava, pšenična trava, orehi, ipd. Uporabljate ga lahko tudi različna zeliščna mleka (mandeljnovo, sojino, konopljino, ajdovo ipd.). Ta način delovanja je neprimerno tišji kot tradicionalni sokovnik. Vse kar slišite, je zvok sadnih sadežev in zelenjave! Večja količina soka: odvisno od živil, s Kuvings Elite hladnim stiskanjem dobimo 10-50% več soka! Hitro spiranje: Zaradi specifičnega načina sočena soka, lahko posodo aparata hitro sperete pred čiščenjem ali sperete okus med izdelavo različnih sokov – z zapečatenim vtičem na izstopu iz posode vlijte vodo, medtem ko sokovnik deluje. Naj kratko tako deluje, nato pa odprite vtič in pustite, da vsa voda odteče iz bobna. Po potrebi ponovite. Veliko soka brez ločevanja: sokovi, pridobljeni s hladnim stiskanjem, lahko hranite v hladilniku brez večje izgube hranil do 2 dni. Zaradi razlike v gostoti, se hladni stisnjeni sok lahko razdeli na plasti, ki z nežnim mešanjem izginejo, kar se popolnoma razlikuje od ločevanja sokov zaradi oksidacije, pridobljenih v tradicionalnih centrifugalnih sokovnikih. Centrifugalni sokovnik zaradi visoke hitrosti proizvaja toploto, ki uničuje hranila (še posebej občutljiva na vitamin C) in povzroča ločitev sokov v bledi, prozorni del in peno, ki se nabira na površini.

GARANCIJA

Garancija za domačo uporabo je 10 let na motor in 2 leti na drugih delih. Za komercialno uporabo, je garancija motorja 3 leta in 1 leto na drugih delih, z rednim letnim servisnim pregledom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sokovnik KUVINGS EVO820 Elite”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Podpri nas

Hvaležni smo vsaki donaciji.

Projekt, ki smo ga zastavili poleg pridnega vsakodnevnega dela in razvoja, zahteva tudi finančna sredstva. Razvoju smo namenili lastna sredstva. Bilo je tudi nekaj donacij. Projekt je obsežen (več si preberite v zavihku VIZIJA), zato prosimo vse, ki tako kot mi, verjamete, zaupate, čutite, da bo ta projekt spremenil naše okolje na boljše, da nas podprete. 

Podprete nas lahko na različne načine:

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.

Pridruži se

Postani del ekipe.

Zakaj bi se pridružili ekipi in projektu Naravno življenje?

Pridobili boste veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki ga boste lahko uporabili v vašem vsakdanjiku.
Imamo samo en motiv in en cilj. Pomagati vam želimo, da se dvignete na svoji življenjski poti, stopničko za stopničko. Želimo vam pomagati do zdravja, dobrega počutja, notranjega miru in duhovnega razumevanja. Želimo, da ste srečni in da se naučite praktičnih korakov, ki vas bodo pripeljali do najvišjega cilja.

Kaj vas zanima?

Pridruži se

Postani naš član

Smo myWorld partnersko podjetje. Pri nakupih v naši trgovini in spletni trgovini lahko tako nakupujete s popusti. Z vsakim vašim nakupom pri drugih myWorld partnerskih podjetjih v Sloveniji in drugod po svetu, prav tako privarčujete in z VSAKIM VAŠIM NAKUPOM živil (Spar), goriva (OMV), kozmetike (DM, Muller), športnih artiklov (Hervis), zvezkov in knjig (Mladinska knjiga), zavarovanj, zdravil (Lekarne), avtomobilskih gum, potovanj (booking)… brezplačno dodatno pomagate Zavodu Naravno življenje.

Brezplačno se lahko registrirate tukaj

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujemo.